אפליקציית וויזדו להתמודדות עם מחלות כרוניות

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב כתבו לנו

אפליקציית וויזדוהיום כבר ידוע כי לחוכמת ההמונים ישנה משמעות רבה. בתחומים רבים חוכמת ההמונים, מביאה תשובות מדויקות ופתרונות יעילים לא פחות ולעיתים אף יותר מאדם המומחה בתחומו. אפילו שעשועון הטלוויזיה "הטוב מכולם" מראה פעם אחר פעם כי תשובה המבוססת על חוכמת ההמונים היא לרוב קרובה מאוד לתשובה הנכונה.

בועז גאון לקח את הרעיון של חוכמת ההמונים ופיתח אותו לכדי אפליקציה הנקראת וויזדו, אפליקציה שמטרתה לסייע בהתמודדות עם מחלות, קשיים ומגוון מצבים באמצעות חוכמת ההמונים.

מעיתונות חוקרת לשיתוף סיפורים

בועז גאון, עיתונאי לשעבר בעיתון מעריב היה ידוע בפרשיות הרבות שחשף בזכות תחקירים נוקבים שביצע. בנוסף, הוא גם בנו של בני גאון ז"ל שהיה במשך תקופה ארוכה מאנשי העסקים המובילים והמשפיעים בישראל. זאת עד שתקפה אותו מחלת הסרטן.

מחלת הסרטן הותירה אותו בימיו האחרונים חסר כוחות והוציאה ממנו את העוצמה הרבה שהיתה בו כל חייו, כאשר למרבה האירוניה היה נשיא האגודה למלחמה בסרטן. בועז מצא את עצמו במשבר לאחר מכן, אך משבר ממנו נותר לו רק לצמוח, וזאת באמצעות גיוס חוכמת ההמונים ועזרה לציבור רחב.

מה כוללת אפליקציית וויזדו?

גם בחיי היום יום, אך במיוחד במצבי עקה, אנחנו מתמודדים עם שאלות ורוצים לדעת איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. לעיתים אנו משתפים ופונים לאדם- שניים הקרובים לנו, אך לא תמיד הם עמדו במצב דומה.

באמצעות אלפי סיפורים, באפליקציית וויזדו יופיעו תובנות המסייעות להתמודד עם שאלות הרות גורל. אנשים רבים אשר עמדו בפני מצב דומה משתפים באופן ההתמודדות שלהם במסגרת האפליקציה: איך לספר לילד קטן על מחלה קשה? איך להתמודד עם טיפולים מורכבים? מה מקל על תסמינים שונים של מחלה כרונית כזאת או אחרת? באפליקציית וויזדו ניתן למצוא תשובות באמצעות 250,000 המשתמשים שיש לאפליקציה.

השקעה באפליקציה על ידי מיטב אנשי העסקים האמריקאים

גאון הציג את הרעיון לאפליקציה בפני מנכ"ל אפל לשעבר- ג'ון סקאלי ובפני יו"ר איגוד הסרטן האמריקאי ריק קלאוזנר. אלה התלהבו מהרעיון. משקיעים מטעמן של חברות הענק כמו גוגל, יאהו ועוד בחרו להשקיע באפליקציה בהתלהבות רבה. היום ריק קלאוזנר גם עומד בראש חברת וויזדו.

סיפורים לצד פרקטיות

האפליקציה אינה רק מקום לשתף בו בסיפורים- לשם כך ישנן גם רשתות חברתיות וערוצים אחרים. באפליקציה נעשה ניתוח של סיפורים דומים העוסקים באירועים משני חיים. האפליקציה עוסקת לא רק באירועים בריאותיים וגם לא רק אירועים שליליים.

מתוך הסיפורים הללו נבנה "תרחיש סביר" העוזר לעומדים בפני אותו אירוע לגשת אל האתגר או חוויה בצורה מושכלת ולדעת למה לצפות. אמנם האפליקציה נולדה בעקבות התמודדות עם מחלת הסרטן, אך האפליקציה נותנת מענה למגוון רחב של מצבים והתמודדויות: מחלות, מצבים משפחתיים מורכבים, מצבים רגשיים ייחודיים ועוד.

לסיכום, היום ידוע כי להמונים ישנו כוח רב ומשמעות רבה. ההסתמכות על ההמונים וחוכמתם בגיוס כספים כבר ניכרת היטב. העובדה כי צירוף סיפורים והתמודדויות של רבים וחיבורם יחד יתן תמונה מדויקת כמעט לחלוטין ממש כמו תמונת פסיפס שחלקיה יוצרים תמונה שלמה ומדויקת. על כך הסתמך בועז גאון ביוזמה להקמת האפליקציה וויזדו אשר מסתמכת על סיפוריהם של מאות אלפי אנשים, מחברת אותם ונותנת כך מענה למגוון אתגרים ומצבים, כולל מחלות כרוניות.

לקבלת הצעת מחיר שלא תוכלו לסרב כתבו לנו

דילוג לתוכן